+
-
طريقه عمل فراخ بانيه دايت
المقادير
◦نص كيلو صدور فراخ نقعتهم فى بصل وتوابل قبلها بيوم
◦بيضة
◦بقسماط
◦ورق فويل
◦زيت
طريقة التحضير
◦نتبل الفرخ ونحط عليهم بيضه
◦ونحط البقسماط من الناحيتين ونجيب ورق فويل وندهنه زيت بقطنه
ونحط ونحط الفرخ جواه
◦ونقفل الورق الفويل علشان نحطه فى الفرن
◦نسيبها فى الفرن لحد ما تستوى الفراخ من جوا
◦وبعدين نخرجها ونجهز طاسه تيفال سخنه مدهونه زيت عن طريق قطنه نقطه زيت
◦ونحمر الفراخ
◦ونقلبها على الوش التانى لحد ما تحمر
◦ومعاها طبق سطه بسيط
◦وطعمها زى الفراخ المحمره بالظبط
و بالهناء و الشفاء
ـــــــــــــــــــــــ