1/4 1 كوب سكر بودرة
1/4 1 كوب دقيق
معلقة بيكنج بودر
معلقة فانيليا
كيلو فراولة
كريم شانتى
الطريقة
ناخد نص كمية الفراولة و نقطعها انصاص و نحط عليها كلها سكر عادى و نقلبها و نسيبها شوية حنلاقيها نزلت عصيرها دة حنستخدمه
1-زى ما اتفقنا نقطع الكيكة بالعرض بالسكينة لنصين
2-بالمعلقة نبتدى نسقى الطبقة الاولى من الكيكة بعصير الفراولة
(او) نحط الفرشاة فى العصير و نبتدى زى مانكون بنسئسء على الكيكة
3-نضع جزء من الكريمة و نسوية كويس بالسكينة العريضة او الباليت
4-نضع انصاص الفراولة على كل الكيكة
5-نضع الطبقة التانية من الكيكة و نسقيها بعصير الفراولة بنفس الطريقة
6- نضع الكربم شانتية اما نفردة على سطح التورتة و الاجناب كويس
اما نضع الكريمة فى الكيس و القمع و نعملة على هيئة وردات
و نضع فراولاية على كل وردة كريمة
وممكن تزوقى الجناب بالقمع تعملى الكريمة على هيئة خطوط او صوابع بالطول
و بالهنا و الشفا